TDM Challenge

De TDM Challenge houdt in dat op iedere overblijfschool iedere maand een aantal kinderen tijdens het overblijven een challenge uitvoeren. Met iedere challenge kunnen punten per school worden verdiend. Iedere maand verschijnt er een nieuwe challenge, dus iedere keer weer nieuwe ronden, nieuwe kansen! Een challenge kan zijn van zoveel mogelijk keer touwtje springen tot het zo vaak mogelijk hoog houden van een bal.

De overblijfschool die op het einde van het schooljaar het meest aantal punten bij elkaar heeft gewonnen ontvangt de 'Gouden TDM Challenge bokaal' en een schitterende prijzenpakket voor tijdens het overblijven. De overige scholen ontvangen een ere-bokaal en ook een prijzenpakket. 


TDM Challenge - februari 2018 - Raad het geluid!

Raad het geluid! 🎵 🔈Welke school raadt de meeste geluiden en wint deze challenge?Uitslag TDM Challenge - januari 2018 - Beertje, beertje, draai je om!

🎼”Beertje beertje, draai je om, beertje beertje, maak je krom, beertje beertje, was je handjes, beertje beertje, poets je tandjes…”🎼 klonk luidkeels tijdens het overblijven op alle schoolpleinen van Stichting Tussen de Middag de afgelopen maand. Maar welke school deed de ‘touwtjespring’ challenge het beste? 🤔

…. 🥁🥁🥁… OBS de Regenboog! 🎉Gefeliciteerd overblijfkids van OBS de Regenboog! Het was een nek-aan-nekrace, maar niet getreurd, na de carnavalsvakantie zal er weer een nieuwe TDM challenge verschijnen. We verklappen alvast dat deze heel erg leuk zal worden!TDM Challenge - januari 2018 - Beertje, beertje, draai je om!

Een van de meest populaire TDM Challenges is terug! We gaan weer touwtje springen! 🎉Ieder kind probeert zo vaak mogelijk over het touw te springen, terwijl twee andere kinderen aan het touw draaien. De beurt is voorbij zodra het springtouw door het springende kind wordt (aan)geraakt. Iedere sprong is 1 punt waard.Uitslag TDM Challenge - december 2017 - Domino Day

De laatste TDM Challenge van dit jaar is gespeeld. Ongelofelijk maar waar… op OBS Berg, de Kring, de Regenboog, BS de Gansbeek en Sint-Pieter gingen alle dominostenen om! 😮 Helaas bij BS de Bron, 10 dominostenen minder. Net niet goed genoeg voor een gedeelde 1e plek. Ontzettend veel lof voor alle overblijfkinderen die aan deze zenuwslopende challenge hebben meegedaan! 👍🏻 Gefeliciteerd! 🏆

Op naar de TDM Challenge in 2018!TDM Challenge - december 2017 - Domino Day

Bouw een zo lang mogelijk baan van dominostenen! De baan moet minimaal 8 bochten en 2 splitsingen bevatten! Iedere school krijgt 20 minuten de tijd om een baan van dominostenen te bouwen. Hierna volgt het ‘officiële domino moment’ en wordt de eerste domino steen aangetikt. Iedere omgevallen domino steen is 1 punt waard. Is alles omgevallen? Dan krijgt de school 25 bonuspunten.
Uitslag TDM Challenge - november 2017 - Marble Madness!

De tweede TDM Challenge van dit schooljaar is gespeeld en mede daardoor is knikkeren weer helemaal 'hot' op het schoolplein. Alle overblijfkinderen hebben weer ontzettend goed hun best gedaan 👍🏻, toch kan er maar één overblijfschool de beste zijn 🏆. 🥁Met maar liefst 331 punten hebben de overblijfkinderen van BS Sint-Pieter de TDM Challenge van november gewonnen! 🎉Gefeliciteerd BS Sint-Pieter! Ach ja... het gaat toch niet om de knikkers, maar om het spel 😉.


Na het weekend verschijnt de nieuwe TDM Challenge van december!TDM Challenge - november 2017 - Marble Madness!

Knikkeren, wie is er niet groot mee geworden? En wij brengen knikkeren weer terug op het schoolplein! Welke school weet de meeste knikkers ‘te potten’ en deze TDM Challenge te winnen?

 


Uitslag TDM Challenge - oktober 2017 - Gotta catch some more!

De eerste TDM Challenge van dit schooljaar is gespeeld. Alle Pokémon zijn met veel enthousiasme door alle overblijfkinderen gevangen! 🐱 Het waren niet alleen meer Pokémon, maar ze hadden zich ook beter verstopt dan ooit tevoren. Desondanks wisten alle overblijfscholen de Pokémon razendsnel op te speuren! 👍🏻

OBS De Kring wist uiteindelijk alle Pokémon het snelste te vangen, ze deden er slechts 2 minuten en 41 seconden over. Gefeliciteerd met de snelste tijd OBS De Kring! 🎉 De tweede plaats is voor BS Sint-Pieter. De kinderen van BS Sint-Pieter deden er maar 8 seconden langer over dan De Kring. OBS Berg vond alle Pokémon in 3 minuten en 16 seconden en de kinderen van BS de Gansbeek binnen 4 minuten en 29 seconden. Debutant in de TDM Challenge, BS Brede School de Bron, vond alle Pokémon binnen 5 minuten en 12 seconden. De kinderen van OBS de Regenboog deden er iets langer over, namelijk bijna 10 minuten. We vermoeden dat de Pokémon zich daar wel erg goed hadden verstopt 😉.

Met deze uitslag gaat OBS De Kring momenteel aan de leiding in de tussenstand van de TDM Challenge schooljaar 2017 – 2018! 🏆TDM Challenge - oktober 2017 - Gotta catch some more!

De TDM Challenge is weer begonnen!  

Ze zijn terug! De Pokémon zijn ontsnapt en hebben zich opnieuw verstopt op alle schoolpleinen van Stichting Tussen de Middag. Het is tijd om ze te vangen! Welke school vangt alle Pokémon het snelst en wint deze TDM challenge?