TDM Challenge

De TDM Challenge houdt in dat op iedere overblijfschool iedere maand een aantal kinderen tijdens het overblijven een challenge uitvoeren. Met iedere challenge kunnen punten per school worden verdiend. Iedere maand verschijnt er een nieuwe challenge, dus iedere keer weer nieuwe ronden, nieuwe kansen! Een challenge kan zijn van zoveel mogelijk keer touwtje springen tot het zo vaak mogelijk hoog houden van een bal.

De overblijfschool die op het einde van het schooljaar het meest aantal punten bij elkaar heeft gewonnen ontvangt de 'Gouden TDM Challenge bokaal' en een schitterende prijzenpakket voor tijdens het overblijven. De overige scholen ontvangen een ere-bokaal en ook een prijzenpakket. 


Eindstand TDM Challenge 2017 - 2018

Hier is hij dan! De langverwachte einduitslag van de TDM Challenge schooljaar 2017 - 2018! 🤩 👍🏻

Gefeliciteerd! 🎉

Iedereen super goed gedaan en gestreden! 💪🏻 Volgend schooljaar zullen er weer nieuwe TDM Challenges zijn!Uitslag TDM Challenge - juni 2018 - Duckrace

🎼 Alle eendjes zwommen in het water, falderalderiere, falderalderare! 🎼

Als we de lange wachtrijen mogen geloven was de ‘duck-challenge’ de meest populaire TDM Challenge van dit schooljaar! 👍🏻 In tegenstelling tot de eendjes, hebben de kinderen van de onderbouw met ontzettend veel plezier deze challenge gespeeld! 😃 De eendjes 🐥 werden met een vaste hand en opperste concentratie uiteindelijk allemaal uit het water gehengeld. 🎣 Maar welke overblijfschool dit het snelste?
🥁
BS de Gansbeek & BS op ’t Hwagveld!
Super knap gedaan! Gefeliciteerd! 🎉

De laatste TDM Challenge van dit schooljaar is gespeeld en welke overblijfschool wint daarmee de TDM Challenge schooljaar 2017 – 2018…? 🏆Dat houden we nog heel even geheim! 🤫 Hou onze website Facebookpagina goed in de gaten…TDM Challenge - juni 2018 - Duckrace

🎼 Alle eendjes zwemmen in het water

Falderalderiere, falderalderare 🎼

De laatste challenge van dit schooljaar! We sluiten deze TDM challenge editie af met een challenge voor de onderbouw! 😃

Hengel zo snel mogelijk alle eendjes uit het water! 🐤💦Uitslag TDM Challenge - mei 2018 - Robin Shoot!

De overblijfkinderen van BS Brede School de Bron hebben de TDM Challenge van mei gewonnen! 🎉 Daarmee zijn de ‘Robin Hoods’ 🏹van BS Brede School de Bron ook gekroond tot Ridder in de Orde van Stichting Tussen de Middag! 👸🏽Gefeliciteerd! 👍🏻

Door deze uitslag blijft het ontzettend spannend in de tussenstand van de TDM Challenge! 😱 OBS Berg, BS Sint-Pieter, BS de Gansbeek/BS op ’t Hwagveld én OBS de Regenboog maken nog allemaal kans op de TDM challenge schooljaar 2017 -2018 titel! 🥇Het zal erom gaan spannen!

De laatste TDM challenge van dit schooljaar verschijnt morgen. In tegenstelling tot vorig schooljaar is de laatste TDM Challenge voor de ‘allerkleinste’ overblijfkinderen!


TDM Challenge - mei 2018 - Robin Shoot!

Schiet een zo hoog mogelijk score met pijl en boog!Uitslag TDM Challenge - april 2018 - Balletje, balletje

Bij wie gaat er een belletje rinkelen bij de namen Messi, Ronaldo en Neymar? 🤔 Na de TDM Challenge van april behoren deze namen in ieder geval tot de verleden tijd!
De TDM Challenge van april stond in het teken van voetbal ⚽️. Welke overblijfschool wist in totaal het vaakst een bal hoog te houden en daarmee deze challenge te winnen? 🏆
🥁 BS Brede School de Bron deed dit het beste! Met op de VOET gevolgd door OBS de Regenboog en BS Sint-Pieter! Goed gedaan allemaal! 💪🏻Door deze uitslag blijft het erg spannend in de tussenstand van de TDM Challenge. 😨 De volgende TDM Challenge verschijnt na de meivakantie.TDM Challenge - april 2018 - Balletje, balletje

Probeer zo vaak mogelijk een bal ⚽️ hoog te houden zonder dat deze de grond raakt!


Uitslag TDM Challenge - maart 2018 - Walk like a Dinosaur!

Vroeg je je al af waar die oorverdovende dino-geluiden 🦕 vandaan kwamen? Als echte dinosaurussen struinde kinderen de afgelopen maand langs een afgezet parcours over het schoolplein! 🦖 Welke school deed dit het snelste en wint daarmee de TDM Challenge van maart? 🥁

De ‘overblijfdino’s’ van OBS Berg wist het allersnelst op dino-loopklossen het dino-ei 🥚in veiligheid te brengen en wint daarmee deze TDM challenge! 🎉 Super knap gedaan! BS de Gansbeek/op ’t Hwagveld en BS Sint-Pieter deden er nét iets langer over.TDM Challenge - maart 2018 - Walk like a Dinosaur!

Probeer als dinosauriër 🦕 zo snel mogelijk het dino-ei 🥚 in veiligheid te brengen! Wees voorzichtig want andere dino’s liggen op de loer! 🦖Uitslag TDM Challenge - februari 2018 - Raad het geluid!

De TDM challenge van februari – Raad het geluid 🔈 is met ontzettend veel enthousiasme door de kinderen onthaald 🤩! De kinderen hebben dan ook met veel plezier deze challenge gespeeld. En wat hebben alle overblijfkinderen het super goed gedaan! 👍🏻 Check het onderstaande filmpje voor alle antwoorden en de uitslag van de TDM Challenge – Raad het geluid!TDM Challenge - februari 2018 - Raad het geluid!

Raad het geluid! 🎵 🔈Welke school raadt de meeste geluiden en wint deze challenge?Uitslag TDM Challenge - januari 2018 - Beertje, beertje, draai je om!

🎼”Beertje beertje, draai je om, beertje beertje, maak je krom, beertje beertje, was je handjes, beertje beertje, poets je tandjes…”🎼 klonk luidkeels tijdens het overblijven op alle schoolpleinen van Stichting Tussen de Middag de afgelopen maand. Maar welke school deed de ‘touwtjespring’ challenge het beste? 🤔

…. 🥁🥁🥁… OBS de Regenboog! 🎉Gefeliciteerd overblijfkids van OBS de Regenboog! Het was een nek-aan-nekrace, maar niet getreurd, na de carnavalsvakantie zal er weer een nieuwe TDM challenge verschijnen. We verklappen alvast dat deze heel erg leuk zal worden!TDM Challenge - januari 2018 - Beertje, beertje, draai je om!

Een van de meest populaire TDM Challenges is terug! We gaan weer touwtje springen! 🎉Ieder kind probeert zo vaak mogelijk over het touw te springen, terwijl twee andere kinderen aan het touw draaien. De beurt is voorbij zodra het springtouw door het springende kind wordt (aan)geraakt. Iedere sprong is 1 punt waard.Uitslag TDM Challenge - december 2017 - Domino Day

De laatste TDM Challenge van dit jaar is gespeeld. Ongelofelijk maar waar… op OBS Berg, de Kring, de Regenboog, BS de Gansbeek en Sint-Pieter gingen alle dominostenen om! 😮 Helaas bij BS de Bron, 10 dominostenen minder. Net niet goed genoeg voor een gedeelde 1e plek. Ontzettend veel lof voor alle overblijfkinderen die aan deze zenuwslopende challenge hebben meegedaan! 👍🏻 Gefeliciteerd! 🏆

Op naar de TDM Challenge in 2018!TDM Challenge - december 2017 - Domino Day

Bouw een zo lang mogelijk baan van dominostenen! De baan moet minimaal 8 bochten en 2 splitsingen bevatten! Iedere school krijgt 20 minuten de tijd om een baan van dominostenen te bouwen. Hierna volgt het ‘officiële domino moment’ en wordt de eerste domino steen aangetikt. Iedere omgevallen domino steen is 1 punt waard. Is alles omgevallen? Dan krijgt de school 25 bonuspunten.Uitslag TDM Challenge - november 2017 - Marble Madness!

De tweede TDM Challenge van dit schooljaar is gespeeld en mede daardoor is knikkeren weer helemaal 'hot' op het schoolplein. Alle overblijfkinderen hebben weer ontzettend goed hun best gedaan 👍🏻, toch kan er maar één overblijfschool de beste zijn 🏆. 🥁Met maar liefst 331 punten hebben de overblijfkinderen van BS Sint-Pieter de TDM Challenge van november gewonnen! 🎉Gefeliciteerd BS Sint-Pieter! Ach ja... het gaat toch niet om de knikkers, maar om het spel 😉.TDM Challenge - november 2017 - Marble Madness!

Knikkeren, wie is er niet groot mee geworden? En wij brengen knikkeren weer terug op het schoolplein! Welke school weet de meeste knikkers ‘te potten’ en deze TDM Challenge te winnen?Uitslag TDM Challenge - oktober 2017 - Gotta catch some more!

De eerste TDM Challenge van dit schooljaar is gespeeld. Alle Pokémon zijn met veel enthousiasme door alle overblijfkinderen gevangen! 🐱 Het waren niet alleen meer Pokémon, maar ze hadden zich ook beter verstopt dan ooit tevoren. Desondanks wisten alle overblijfscholen de Pokémon razendsnel op te speuren! 👍🏻

OBS De Kring wist uiteindelijk alle Pokémon het snelste te vangen, ze deden er slechts 2 minuten en 41 seconden over. Gefeliciteerd met de snelste tijd OBS De Kring! 🎉 De tweede plaats is voor BS Sint-Pieter. De kinderen van BS Sint-Pieter deden er maar 8 seconden langer over dan De Kring. OBS Berg vond alle Pokémon in 3 minuten en 16 seconden en de kinderen van BS de Gansbeek binnen 4 minuten en 29 seconden. Debutant in de TDM Challenge, BS Brede School de Bron, vond alle Pokémon binnen 5 minuten en 12 seconden. De kinderen van OBS de Regenboog deden er iets langer over, namelijk bijna 10 minuten. We vermoeden dat de Pokémon zich daar wel erg goed hadden verstopt 😉. Met deze uitslag gaat OBS De Kring momenteel aan de leiding in de tussenstand van de TDM Challenge schooljaar 2017 – 2018! 🏆TDM Challenge - oktober 2017 - Gotta catch some more!

De TDM Challenge is weer begonnen!  

Ze zijn terug! De Pokémon zijn ontsnapt en hebben zich opnieuw verstopt op alle schoolpleinen van Stichting Tussen de Middag. Het is tijd om ze te vangen! Welke school vangt alle Pokémon het snelst en wint deze TDM challenge?