Onze partners

Stichting Tussen de Middag werkt nauw samen met een aantal partners, waaronder BSO de Boomhut. Naast onze samenwerking met BSO de Boomhut werkt Stichting Tussen de Middag uiteraard intensief samen met de basisscholen daar waar het overblijven door ons wordt georganiseerd.OBS Berg

BS Brede School de Bron

BS de Gansbeek

BS op 't Hwagveld

OBS De Kring

OBS de Regenboog

BS Sint-Pieter


BSO de Boomhut

Ontdekken, beleven en grenzen verleggen...

...dát is BSO DE BOOMHUT. Een kleinschalige opvang organisatie waar gespecialiseerde buitenschoolse opvang wordt aangeboden aan schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De opvang volgt daarbij de gedachte van Janusz Korczak. Kinderen kunnen al heel veel zelf en wij moeten hen daarin heel serieus nemen!

Bij BSO De Boomhut houdt dit in, dat kinderen heel veel zèlf ondernemen in een uitdagende omgeving, waarbij vooral het ´buiten spelen´ een heel belangrijk onderdeel vormt. Denk daarbij aan hutten bouwen, bomen klimmen (boomhut), timmeren, ravotten in een plas water, tuinieren, en nog veel meer!


BSO de Boomhut / BSO 't Huis / BSO Moerveld


Britt Venbrucx Illustraties   

Het logo van Stichting Tussen de Middag is ontworpen door Britt Venbrucx. Meer prachtige illustraties van Britt Venbrucx zijn te vinden op haar website.