Overblijfnieuws

Het actuele overblijfnieuws van Stichting Tussen de Middag vindt u hier!

Like & volg onze Facebookpagina voor nog meer nieuws!

5 juli 2024
Zomervakantie

De zomervakantie is begonnen ☀️ ! Geniet van deze zomer, maak veel plezier en dan zien we elkaar weer over zes weken!

Wij wensen iedereen een spetterende 💦 zomervakantie!

27 juni 2024
Teambuilding

Alle overblijfcoördinatoren van Stichting Tussen de Middag hebben hun innerlijke kind weer ontdekt! In de Brickroom 🧱 bouwden ze samen met Lego en lieten ze zien dat het teamwork heel goed met elkaar klikt 💪🏻!

13 juni 2024
BHV

Alle overblijfcoördinatoren zijn weer BHV-gecertificeerd! 🩹🧯

6 juni 2024
Nationale overblijfdag

Het is JULLIE dag. Jawel… het is… NATIONALE OVERBLIJFDAG! 🎉

Op deze feestelijke dag zetten we alle overblijfkrachten van Stichting Tussen de Middag in het zonnetje ☀️.

Zij zorgen er tijdens ieder overblijfmoment voor dat kinderen kunnen genieten van een gezellige, veilige, leuke, sportieve en uitdagende pauze! 🤩

BEDANKT voor jullie toewijding en onbeschrijfelijke inzet, namens Stichting Tussen de Middag! ❤️

15 mei 2024
Overstap naar nieuwe betaaldienst voor automatische incasso's: MultiSafepay

Dit bericht is gericht aan ouders en/of verzorgers die het overblijven betalen via automatische incasso.

Vanaf 1 mei 2024 zijn wij noodgedwongen overgestapt naar een nieuwe betaaldienst voor automatische incasso's, genaamd MultiSafepay. Dit komt doordat onze vorige betaaldienst, TargetMedia/DigiWallet, heeft besloten om na 28 april 2024 geen betaaldiensten meer aan te bieden als Payment Service Provider.

Voor u verandert er niet veel. Het grootste verschil is dat bij de afschrijving van de automatische incasso van uw bankrekening een andere Payment Service Provider en mogelijk een ander kenmerk zal verschijnen. De overstap voor u gaat in vanaf de betaling van het 9e termijn (mei) overblijven, wat betekent dat vanaf dat moment de incasso's zullen worden uitgevoerd door MultiSafepay.

De automatische incasso's voor het 8e termijn (april) en het 3e kwartaal incidenteel overblijven (februari, maart en april) zijn nog uitgevoerd door TargetMedia/DigiWallet. De termijnen waarin wij de automatische incasso’s uitvoeren blijven verder ongewijzigd.

Wij zullen zelf onze administratie op deze nieuwe betaaldienst aanpassen. U hoeft hiervoor niets te doen.

26 april 2024
Fijne meivakantie!

🌻☀️🐑

31 maart 2024
Vrolijk Pasen!

🐰🐣🌸

20 maart 2024
 In memoriam Angelien Schiepers

Met groot verdriet, maar ook in diepe bewondering voor de wijze waarop zij haar strijd heeft gestreden geven wij kennis dat Angelien Schiepers, overblijfkracht van basisschool Brede school de Bron, op 18 maart 2024 jl. is overleden.

Angelien was sinds september 2021 een toegewijde overblijfkracht op basisschool Brede school de Bron in Neerbeek. Tevens is ze de moeder van Nadeschka Schiepers, de overblijfcoördinator van de Bron. Als rasechte Maastrichtenaar in een overblijfteam bestaande uit mensen uit Beek en omgeving, wist zij zich moeiteloos aan te passen mede dankzij haar geweldig gevoel voor humor. Het werken met kinderen bracht haar daarbij ontzettend veel geluk en plezier, ook omdat ze dit ook kon delen met haar dochter op de werkvloer.

Haar zorgzaamheid, humor en bovenal als mens zal ze enorm worden gemist. Rust zacht lieve Angelien 💫.

Wij wensen alle nabestaanden en in het bijzonder Nadeschka heel veel sterkte en kracht toe in deze ontzettende moeilijke tijd! 🌷

Er zal op school een gedenkplek worden ingericht voor Angelien, waar mensen hun medeleven kunnen tonen aan Nadeschka en haar familie.

Namens,
Stichting Tussen de Middag

9 februari 2024
 Alaaf!

Laat de confetti 🎊 maar dwarrelen, de polonaise in volle gang gaan en haal die kleurrijke kostuums 🎭 maar uit de kast! Geniet van de (carnavals)vakantie vol muziek & gezelligheid! 🇬🇭

25 januari 2024
 Expeditie: Ruzie

Gisteren gingen onze overblijfteams op expeditie 🧳 en verkenden ze de wereld van "ruzie". Samen hebben we ontdekt waar ruzies tussen kinderen vandaan komen, waarom ruzies soms onvermijdelijk zijn en vooral hoe we ze op een relaxte manier kunnen oplossen.

Met technieken als: het aanspreken op gedrag, begripvol luisteren, het "twee-keuzemenu" en informatie over de "alarmknop in de hersenen" is de gereedschapskist
🧰 van onze overblijfkrachten en overblijfcoördinatoren flink aangevuld!

De trainingen waren niet alleen heel erg leuk en boeiend, maar ook enorm leerzaam! Een grote dank aan Saskya Wiegel van Expeditie Opvoeden voor deze inspirerende sessies!
👍🏻

22 december 2023
Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen 🎄 en een gelukkig en gezond nieuwjaar! 🎆

Laat de kerstvakantie maar beginnen!

5 december 2023
Fijn sinterklaasfeest!

... Sinterklaasje, kom maar binnen met je Piet ... 🍪

Een fijn sinterklaasfeest voor iedereen! 🎁

13 oktober 2023
Herfstvakantie

Geniet van de herfstvakantie! 🍂

28 augustus 2023
Terug naar school

We gaan weer naar school! Iedereen heel veel overblijfplezier gewenst! 🍎⚽